УЧАСТИЕ ЗА ДНЕВНИ НАГРАДИ

За участие за дневна награда –  1 бр. от общо 300 футболни топки  брадирани с логото на ПФК Левски.

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на поне един продукт от марките Crunchips или Pomsticks, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди – 1бр. от oбщо 300 футболни топки  брадирани с логото на ПФК Левски.

УЧАСТВАЙ

УЧАСТИЕ ЗА СЕДМИЧНИ НАГРАДИ

За участие за седмична награда - 1бр. от общо 20 бр. Пуф/барбарон с дизайн на футболна топка

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на поне един продукт от марките Crunchips или Pomsticks, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от общо 20 бр. Пуф/барбарон с дизайн на футболна топка.

УЧАСТВАЙ

За участие за седмична награда - 1бр. от общо 65 бр. Ваучери за фен магазина на Левски – всеки един на стойност -  100лв.

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на поне един продукт от марките Crunchips или Pomsticks, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от oбщо 65 бр. Ваучери за фен магазина на Левски – всеки един на стойност -  100лв.

УЧАСТВАЙ

За участие за седмична награда - 1бр. от общо 20 бр. Сребърни членски карти – ПФК Левски

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на поне един продукт от марките Crunchips или Pomsticks, чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от oбщо 20 бр. Сребърни членски карти – ПФК Левски.

УЧАСТВАЙ

УЧАСТИЕ ЗА ГОЛЕМИ МЕСЕЧНИ НАГРАДИ

За участие за голяма месечна награда - 1бр. от общо 10 бр. Тонколонки JBL Essential

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на продукти от марките Crunchips или Pomsticks на стойност поне 3 лв., чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от общо 10 бр. Тонколонки JBL Essential.

УЧАСТВАЙ

За участие за голяма месечна награда - 1бр. от общо 10 бр. Златни членски карти – ПФК Левски

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на продукти от марките Crunchips или Pomsticks на стойност поне 3 лв., чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от общо 10 бр. Златни членски карти – ПФК Левски.

УЧАСТВАЙ

За участие за голяма месечна награда - 1бр. от общо 1 бр. Колекционерска футболна топка с автографите на отбора на ПФК Левски

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на продукти от марките Crunchips или Pomsticks на стойност поне 3 лв., чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от общо 1 бр. Колекционерска футболна топка с автографите на отбора на ПФК Левски.

УЧАСТВАЙ

За участие за голяма месечна награда - 1бр. от общо 1 бр. футболна джага – хладилник за бира

Регистрирай касовата бележка удостоверяваща покупката на продукти от марките Crunchips или Pomsticks на стойност поне 3 лв., чрез модула за заснемане и качване на снимки, интегриран в онлайн платформата – www.lorenz-promo.com в рамките на Кампанията, и участвай в тегленията за спечелването на една от нашите страхотни награди - 1бр. от общо 1 бр. футболна джага – хладилник за бира.

УЧАСТВАЙ
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА